Voldtok den norske nasjonalsangen

Flere tusen mennesker var samlet fra hele landet da aksjonen ?Sammen for ekteskapet? brakte løs i dag . – Hensikten med denne dagen er å forsvare ekteskapet, ikke angripe eller fordømme noen, sa Øyvind Benestad i innledningen.

Nå klarte jo herr Benestad atter en gang å lyve. I argumentasjonen han har kommet med har vi ikke fått servert noe annet enn løgn og atter løgn. Argumentene sprekker så fort de blir belyst. Han og hans sauer har jo ikke forvsvart ekresakpet, emn gjort sitt yttertse for at mennesker ikke skal få ta en del i det.
Det verste var at de sang nasjonalssangen. Dettte menner jeg er et kvalmende overgrep fra Benestad og hans likesinnede. Å trekke nasjonen i vanære med en slik vulgær handling er noe ennhver frihetselskende normann må ta sterk avstand fra. Enklelte mennesker eier virkelig ikke skam.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s