Kristenblogg med med guddommelig hets

Photo by cottonbro on Pexels.com

I innlegget over alle støvkleskaft kommer kristenbloggg med enda mer derparat latterlig argumentasjon når det gjelder den nye ekteskapsloven. ordbruken i innlegget finner jeg meget fanatstisk ifra en blogg der de mener at folk bøør være mer som Jersus. det er jammen ikke mye av jesus tolerane eller nestekjærlighet å spore i den bloggen. Hadde jeg utalt meg om jøder slik kristenbloigg omtaler homofile hadde jeg blitt sremplet som nasizt. nå har jeg allerede blitt gjort det av målmannen, men allikevel.

La meg ta for meg noen av de latterlige argumentene
ADM skriver: Unge Venstre har vedtatt et standpunkt om at man skal kunne gifte seg med hvilket kjønn og hvilket antall man vil, altså tillate polygami. Hvor skal alt dette ende?.
Hva har egentlig dette med saken å gjøre. Dette har jo ingenting i en debatt om homofile ekteskap å gjøre selv om man skulle væøe enig eller uenig i dette. det virker som man er litt desperat når man må begi seg ut i en slik hånlig argumentasjon.

Videre fortsetter innlegget å komme med den ene hånlige kommentaren etter den andre. Man sammenligner homoflie ekteskap med å gifte seg med sine egne barn. Hvor de klarer å hente en slik argumentasjon fra er er meg en gåte, men de har neppe fått den fra Jesus.

Kristenblogg skriver videre: Ja, vi har frihet i Norge, og vi skal fortsatt ha det. Men vi skal ha frihet innenfor visse rammer. Gud har gitt oss disse rammene.
Jeg får gratuylere Kristenblogg med at de endelig står frem med det jeg har hevdet hele tiden. Nemlig det faktum at de ønsker at Norge skal bli en kristen variant av Iran. Frihet til enkeltmenenske skal baseres på hva en gammelt våkterråd av kristne har bestemt. Kommer vi til å få en ny hekseprosses?

Men toppen av kransekaka er når de skriver dette: Noe sier meg at homsene og lesbene er bortskjemte drittunger som har vokst opp i en familie med alt for stor frihet – uten noen rammer. Da er det ikke så rart at de ender opp med de holdningene de har: 100% frihet for frihetens skyld. Har ikke homsene lært at grensesetting og rammer er sunt?

Hvilket grunnlagg har de får å komme med dette? Ikke bare er dette å håne homofile, men å håne tusenvis av foreldre over det ganske land. de fleste homofile vokser opp gode hjem som folk flest. Hva slag hjem er det kristenblogg ønsker for de homofile? . Et hjem der man blir eksludert av familien når man elsker en av samme kjønn, et sted der man blir trakkasert og mobbet fordi man er i guds navn eller sted der man i siste desprasjon tar sitt egent liv.
Personer som skriver slike innlegg som man her kunne lese i kristenblogg har blod på hendene. De har med bibelen i hånd i åresvis drevet med trakkasering og undertrykking i Guds navn som minner strekt om hetsingen av jøder før og under den 2 verdenskrig.
Vi trenger en liberal vekkelese i Norge. Helvetes belte av konservtive bedehus har alt for lenge fåt lov til å forderve og ødelegge menensker med sin illtoleante faenskap.
Våkn opp norge, hvor mange må dø før det er for sent.

Pastor Trond

Les også:

Egyptiske homofile fikk tre års fengsel

Du ditt simple svin som gjør Norge urent og farlig for smitte

Homoleder med drapsalarm

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s