Le av denne mannen

Photo by Arindam Raha on Pexels.com

Norvald Yri skriver en kommentar i de kristne konservtives svar på pravdam nemlig Norge i dag. Han skriver blant annet dette : Det er vanskelig å se det annerledes enn at Regjeringen har latt seg kapre av aggressive grupper i samfunnet på en slik måte at rettssamfunnet står i fare.

Det Yri Norvald Yri her snakker om er alle oss fæle mennesker som er så frekke at vi har kjlart å kjempe igjennom en felles ekteskapslov eller også kjent som likestilling av eksteskapet.
Hvem er det egentlig som er agressive her?? Vi som kjemper for klare menenskerettigheter eller religiøse konservative som nærmest dømmer nasjonen til helvete når den ikke følger deres minste vink.
Men kritikk av alle de trakkaserende utallesene på kristenblogg om homofile ser ikke ut til å plage han stor. Det set heller ikke ut som at Envald Flåten og Jan Åge Torp sine ondsinnede utalleser om homofile bryr ham stort heller.
Det er nærmest pinnlig at en voksen mann må legge seg på et så lavt nivå, men nå er jo dette blekka Norge i dag som man ikke akkurat kan kalle en avis.

Pastor Trond

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s