Lykkelig som konservativ, ja særlig

Photo by Bianca Salgado on Pexels.com

Lykken er å være konservativ, i følge en amerikansk undersøkelse om politisk ideologi og tilfredshet. skriver kristenblogg.
Nå syntes jeg egentlig ikke dette er så rart . Hadde jeg måtte leve med religiøs sensur av tv og maasginer. Blitt bøelagt på flere milioner fordi man kommer med grov snakk på radioen, ja da hadde jeg vært sint.  
Hvis jeg måtte leve med i et statsoverhode som tror at gud vil at han skal starte en krig i Irak, ja da hadde jeg vært sint.
Hvis jeg måtte leve i et land personer blir ansatt som jurister i statsadministrasjonen fordi de har gått på kveldskole hos Pat Robertson. Pastoren som påsto at homofile som jobbet i Disney land var skyld i orkaner og tornadoer, ja da hadde jeg gjemt meg.  
Hvis jeg måtte leve med et statsoverhode som inndro alle mine sivile rettigheter og fengslet folk uten lov og dom, ja da hadde jeg også følt meg ulykkelig. 
Jeg kunne laget en liste som var uendelig lang, men jeg tror dere har tatt poenget. 
Religiøst konservative syntes det er helt greit å tvinge andre mennesker til å danse etter deres bibletolkninger og føler seg alltid gode når de kan drive sin moralske korstog.
Konservatvie har alltid den teknikken som gjør at de er så lykkelige, de bare skrur av hjernen og følger føreren. VÅKN OPP!!!!!!!!!
 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s