Målmannen driter seg ut igjen

Photo by cottonbro on Pexels.com

Nå er det ikke uvanlig Målmannen driter seg ut. For en stund tilbake tok han i likhet med hva Nazistene har gjorde sitt for å dekke over folkemord. I målmannen verden så fabrikerer man nemlig bevisene når de ikke stemmer med demonbilde enn selv sitter inne med.
Denne gangen vil målmannen vise oss hva den fæle homolobbyen gjør og hvordan den nye ekteskapsloven vil ødelegge barn dermed viser han til et såkalt intervju i sekten forelderett.no. Jo dete r et såklat inntervju fordi dete r farikert. Intervbjuet tar for seg enn gutt opplevelser i 2038. Jeg vet ikke hvilke år målmanne lever i, men vi andre lever i 2008. Fabriksasjonen skal vise hva som kommer til å skje hvis den nye ekteskapsloven vinner frem.
Nå kan dette bli virkelighet hvis målmannen, kristenblogg og  paster som Jan Åge Torp for vinne frem med sin rasisme mot homofile. Men å trakkasere homofile for etterpå komme å klage over at det er hommolobbyen som er skyld i konsekvensene er det samme som å si at Jødene var skyld i konstrasjonsleirene under den 2 verdenskirg.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s