Kristenblogg er desperat

Photo by David Garrison on Pexels.com

Kristenblogg og Andreas Hesselberg morer seg fryktelig over ta LLH har anmeld kristen konservtive aviser til pressens fagelige utvalg. Ellers som Andreas sier det så smart: Hehehe? tilgi meg for at jeg ler av LLH. Men det kommer jeg til å fortsette med!

Ja det gjør du sikkert Andreas, især kommer du til å gjøre det den 11 juni da den nye ekteskapsloven blir vedtatt. Hesselberg må gjerne syntes at anmeldelsen er morsom, men kan han faktisk vise til bevis for at LLH har gått inn for polygami?. Han og kristenblogg må gjerne være i mot likeverd, men å støtte åpenbare usannheter for det de rammer personer de ikke liker og forakter finner jeg ikke særlig kristenlig.
LLH har blitt fremstilt som en organisasjon som i neste omgang vil gå inn for ekteskap mellom flere personer eller polygami som det er bedre kjent som. Latteren til Hesselberg virker som som et lite desperat skrik. Han og hans disipler vet at de har tapt. De vet også at stortingsflertallet og folkeflertallet imot dem, men allikevel mener de at folk nærmest har blitt lurt. De vet selvfølgelig bedre enn alle andre for de representerer jo gud her på jorden.

Hesselberg svar meg hvor er beviset for at LLH går inn for polygami? og hvorfor syntes du det så rasende festelig at de blir beskyldt for å gå inn for det?

Pastor Trond

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s