Siste desperat skrik fra KRF og kristenblogg

Photo by Anna Shvets on Pexels.com

Etter det DagenMagazinet erfarer vil KrF presser fram en votering der alle stortingsrepresentantene må delta under avstemningen om en ny ekteskapslov.

Dette syntes selvfølgelig de selverklærte jesussoldatene i kristenblogg er strålende. Dago Sier blandt annet:Dette beviser vel bare at KrF er det eneste partiet som tar forslaget til ny ekteskapslov på virkelig alvor og også verdsetter det brede folkelige engasjementet.
Så det at motstanderene ikke har et flertall i folket, på stortinget og at de må busse inn motstandere fra hele landet til oslo for å få en demontrasjon igang har nå blitt til et bredt folkelig engasjament.
det at menigheter i bibelbeltet arrangerer møter under navnet folkemøter istedenfor gudstjeneste har nå blitt en bred folkelig engasjament?

Enda mer morsom er  kommentaren fra gromgutten som lyder slik: Dette er smart, og dette er klokt. På den måten må alle stortingsrepresentanter stå til ansvar for sitt valt. Ingen kan skylde på at de var vekke. Ingen kan skylde på at de hadde andre planer. De må stå til rette for sitt valg både 12. juni, og i all tid senere. Kanskje dette vil få enkelte til å tenke seg om to ganger?
Vel herr grommgutt så er ikke de representanetene som er for denne loven særlig flaue over å stemme for den. Det burde de heller ikke være hvis de da ikke lar seg true av den lille religiøse sekten som har forsøkt å fremstille motstanden mot loven som et folkeopprør. Ikke mye til opprør spør du meg.

Jeg gidder ikke å ta for meg flere kommentarer for dere vet sikkert hvordan de lyder allerede. Å diskutere med andre er kristenblogg sine folk stort sett redde for å gjøre. De holder seg stort sett til sine lille menighet der de får skryte av hverandre opp i skyene.
Uannsett om noen få representanter skulle stemme imot så er det meget klart flertall for loven.  At krf står på skal de ha en homør for, men det hele minner meg litt om noe jeg leste i historieboka. Under slaget om Berlin løp en offiser inn til hitler og sa: Rossvelt er død nå¨vinner vi krigen. Get my point?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s