Tusen takk kristenblogg

Photo by Jill Wellington on Pexels.com

Den nye ekteskapsloven er nå vedtatt noe som er en meget stor seier. Det var ikke bare kjærligheten som vant, men sannheten. Etterhvert som debatten raste ble motstanderene mer og mer desperate at det grenset til det patetiske.

Enkelte krefter ønsker at loven skal reverseres i neste stortingsperiode, dette kan føre til at KRF selger seg til frp og havner i regjering igjen.
I kristenblogg skryter de av anti-ekteskapstilhengerene og kommentarene lar ikke vente på seg. Den ene idiotiske reaksjonære religiøse kommentaren etter den andre fra KNA,Dagoo, geir rune med flere kommer på løpebånd. Jeg vil rette en meget stor takk til alle disse. For takket være all denne svadaen de presenterer så å vil loven fortsatt være der til evig tid. Hva skal man med venner , når man har hjernedøde motstandere.
Halleluja herren har talt.

Pastor Trond

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s