Må Europa proklamere Jesus som Herre?

Photo by Pixabay on Pexels.com

Direktøren i The Catholic Family and Human Rights Institute, som driver lobbyvirksomhet for konservative moralske verdier i FN og på FNs konferanser, har advart om at Europa får en åndelig død på grunn av færre fødsler, radikal sosial politikk og forsøk på omdefinering av ekteskapets betydning over hele kontinentet.

Etter et århundre med frigjøring fortsetter fortsatt en liten liga med mennesker sitt korstog om retten til å få definere livet til resten av oss. De ønsker å frata oss retten til å gifte oss med hvem man vil, retten til å ha en samfunn der en religion har fortrinn foran de andre + en masse annet.
tenk å drive lobby virksomhet i FN for atd e skal skape en religiøs konservativ moral som de skal trøkke nedover hodet på oss andre? Bare at det største kirkesamfunnet i verden gjør dette, viser jo hvor desperate de er.
Folk i Europa er ikke mindre åndelige en før, men de nekter å følge geistelige ledere og førere som forteller dem hvordan de skal tenke, leve og være. Det at mennesket tenker selv er det mest verst tenkelige religiøst konservative kan tenke seg.
For å oppnå dette bruker de ord som familie og verdier imot oss. Er du for frihet er du imot verdier eller er du for liberal så er du imot familien og ekteskapet. Dette dreier seg ikke om åndelig forfall, men retten noen ønsker til å styre over oss andre.

Det mest skremmende er hva som står lenger nede i artikkelen: Katolikker har mye å lære av de evangeliske kristne. Å si at europeere må proklamere Jesus som sin Herre er kanskje ikke katolikkenes språk, men det er et språk som har beskyttet USA fra å komme i det religiøse uføret Europa nå er i,

Hva slags gode har kommet ut etter evengalistene i Usa sine herjinger de siste 8 årene? Sensur, patriots act, krigen i Irak og en svekket rettsikkerhet. Er dette i tråd med jesus sine ord?
Støtt anti-konservtivt forum sin kamp mot at Norge og europa skal bli en kristen variant av Iran.

Skriv under på disse oppropene.

Skill stat og kirke

Nei til kristen formålsparagraf

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s