Knudsen smiler av å ha fått homofobpris

Photo by Anna Shvets on Pexels.com

Jeg må jo si at det både er ynkelig og skuffende at jeg ikke engang er invitert til å motta prisen. Men min erfaring er at ingen er så intolerante som aktivistene i LLH, sier Frps familiepolitiske talsmann på Stortinget, som sier til avisa at han lever godt med prisen.

Jeg finner det festelig når illteloleante konservative forsøker seg på ironi. Knudsen opptrer som FRP politikkere flest, nemlig at man er illtoelrate når man ikke kjemper for det illtolerante synet FRP har. Det er selvfølgelig illtolerant av homofile å kreve at de skal ha like rettigheter som folk flest. 

Knudsen bør være forsiktig med å kalle LLH illtoerante når han kommer med slike utalleser som dette: Denne loven er et resultat av en liten homolobby i hovedstaden som har sine folk godt plassert i stortinget, embetsverket og ikke minst rikspressen, smalt Knudsen fra talerstolen.

Les også: Kom med bevis eller trekk deg.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s