Starter McDonalds-boikott

Den amerikanske organisasjonen American Family Association gjør ord til handling og ber sine to millioner medlemmer spise andre steder.

Tror dere at det er på grunn av nedhoging av regnskog eller forettningsmetodene deres? Neid a det er fordi de mener McDonald’s-kjeden  promoterer homoseksualitet og at McDonald’s amerikanske kommunikasjonsdirektør, Richard Ellis, hadde blitt valgt som styreleder i organisasjonen National Gay and Lesbian Chamber of Commerce (NGLCC).
Dette forteller hvordan man kan gjemme religiøs fanatisme bak ord som verdier. Disse menneskene har ikke verdier, men alvorlige problemer. Jeg går heller ikke på MC Donalds, men der er av helt andre grunner. Elelr rettere sagt av ekte verdimessige grunner.
Sjekk ut denne filmen hvis dere lurer på hva jeg snakker om

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s