Ny hat bok om homofile

Photo by cottonbro on Pexels.com

 En av førerene i antihomofilkampen Øystein Asen leder kommer med en ny bok som skal ta for seg kampen om den nye ekteskapsloven. I gammel og god tradisjon for han brettet ut om boken i homohat avisen Norge i Dag.
 Nå har jeg ikke lest boken ennå, men inetrvjuet gir en god pekepin på hva den handler om. Nemlig historieforfalskning som ligner på ny nasizter av jødeutryddelsen.

Jeg skal her ta for meg påstandene som blir beskrevet.

Påstand 1: Boken skal avslører hvordan Landsforeningen for Lesbisk og Homofi l Frigjøring nærmest er blitt en del av statsadministrasjonen, og den viser hvilke holdninger denne foreningen representere.
Sannheten: At homofile prøver å påvirke politikken er vel av ingen ny art. Kristne gjør det, miljøvernere gjør det osv osv. Men jobber de imot Øysten Asen og hans meningfeller så har de innfisert statsadministrasjonen. Dette ble faktisk i sin tid også sagt om jødene og ble brukt som argumentasjon for forføgelsen av dem. Jeg vet at det er en kraftig påstand, men jeg mener at Øytsein Asen her bruker argumntasjon som nasiztene brukte for å nå frem. Det finnes verken noe grunn lag for å komme emd en sli påstand og dete r direkte historie forfalskning.

Påstand 2: Boken beskriver i detalje mange hersketeknikkene som brukes av homoaktivistene, og gir vanlige folk opplæring i hvordan vi kan reise oss og gjendrive alle de manipulerende og grunnløse mobbepåstandene vi får slengt mot oss.
Sannheten: Hvem mobbet hvem Øystein? Under hele denne kampen kom motstanderene med en rekke påtander som var direkte løgnaktige. det at de blir angrepet på dette har nå alstå blitt gjort om til mobbing?
Her er en liste om hva slags påstander som ble fremsatt.

– Homofies kjærlighet er kjærlighet fra satan ( klassiker fra kristenblogg )
– Homofile er perverse
– Homofili vil bryte ned smafunnet og ødelegge familien
– Homofili er er en kreftsvults
Listen kunne vært uendelig mye lenger, men den burde vise Øystein Asen og hans menningsfeller brukte i kampen mot likverd.

Påstand 3: Målsettingen er å sette fokus på bakspillet som har ført til at vi fikk den nye ekteskapsloven. Dernest å oppmuntre folk til å ikke resignere og godta at denne ideologien skal fortsette å gjennomsyre samfunnet.
Sannheten: Den kan jeg faktik gi deg her meget kort. LLH og andre personer som er for loven har i årevis jobbet for dette gjennom å påvirke partier og samfunnet for øverig. Det ingen hemmligheter eller konspirasjoner som har ført til dette. Partiene har hatt vedtatt politikk om dette og de har havnet på flertall på tortiget til å gjennomføre denne politikken. Dette vet jeg siden jeg er en av de som har aktivt jobbet inad i mitt egent parti for at de skal vedta det.
Når skal Øystein Asen fortså at homofili ikke er en idologi. Det er ikke snakk om en gruppe der alle mener det samme eller tenker det samme. De er like ulike hetrofile er, den eneste forskjellene r at de elsker en av samme kjønn.

Påstand 4: Boken er på mange måter et generaloppgjør med LLH. Dette er en relativt liten privat interesseforening, som har oppnådd en behandling av det offisielle Norge som ingen annen tilsvarende privat forening noen gang kunne drømt om. Det gjelder bevilgninger, det gjelder innpass og det gjelder posisjoner
Sannheten: Å kritisere folk for mobbing når man selv mobber er rimlig barnselig, men ikke uvanlig for personer Øystein Asen
Han fremstiller et som om at LLH nærmest har truet denne loven igjennom. Saken er at dene loven har blitt stemt igjennom av et demokratisk flertall bestående av menensker som faktisk har evnen til å tenke og gjøre opp meninger på egen hånd.
Når man snakker om organisasjoner som har fått emr innflytelse enn man kan ha drømt om burde religiøst konservative virkelig holde kjeft. De har i åresvis for ture frem som de ønsker noe som gjør at vi dag har tvangskristing i den nroske skole, statskirke, blasfemiparagrafen osv osv.
LLH har i årevis jobbet aktivt for sin sak og vunnet fiordi de har vært dyktige og skapt allianser med meningsfeller i flere ulike miljøer. Det virker som om øystein Asen her er dirkete ssalu fordi myndighetene ikke har lytet til hatet hans. Når man sser liusten lenger opp burde det være rimlig klart på hvorfor han og hans meningsfeller ikke har blitt tatt seriøst.

Påstand 5: Konsekvensen er at de turer frem som om de hadde monopol på sannheten om alt som har med homofili å gjøre.
Sannheten: sakene r at de vet nok bedre ha det er å være homofil, noe Øystein Asen ikke gjør. Når man fremstiller homofili som sammfunnsnedbrytende og en syldom så kan LLH faktisk med god grunn si at det faktisk sitter innemed mer kunnskap.

Påstand 6: Boken fokuserer på det den mener er dobbeltmoral fra homoaktivistenes side. Et eksempel er den sentrale homoaktivisten Jon Reidar Øyan, tidligere leder for LLH. Han har med stor kraft argumentet for felles ekteskapslov fordi den vil gi homofile en fullverdig ramme for et trofast og stabilt samliv. Samtidig har han bidradd aktivt til å utgi boken «Sexguide for homser», en bok som oppfordrer til løssluppenhet i form av blant annet gruppesex og besøk på sexklubber
Sannheten: Hva er dobbelmoral? det virker som om dobbelmoral for Østein Asen er å kjempe for mennesker rett til å leve sitt egent liv. Det at jeg kjemper for denne loven gjør ikke meg til homofil, like lite som om at Jon Reidar Øyan moral er svekket av den grunn. At han har et annet syn på sex enn Øysten Asen gjør ham ikke til en mal for hvordan alle homofile lever elelr ser på sex. Det er like store varasjoner der som det er blandt hetrofile. Tror øystein Asen at slike guider er kun eksisterer foir homofie? I såfall burde han ta en titt på bladhyllen i på narvesen, erotikknett.no og tusen på tusen av diverse sider på nettet. Alle mennesker dyrker ikke sex med kun en partner. Dette er like vanlig blandt hetrofile som homofile selv om man er tilhenger av at folk skal få gifte seg.

Videre sier: Øystein ønsker med boken å belyse bakspillet i forkant av den nye loven, og motivere kristne og andre verdibevisste til fortsatt engasjement. Han mener kampen langt i fra er over, og at kommende slag er rett rundt hjørnet.
Svar: For det første begynner jeg å bli lei av at folk som nekter folk like rettigheter, trakkaserer, lyver og mobber kaller seg selv verdibeviste. denne bloggen her er faktisk lang mer verdibevist enn det Øystein Asen og hans tilhenge noen sine har vært i nærheten av å være.
øystein Asen har med enne boken startet en krig mot likeverdet. bare kom igjen Øystein jeg er ikke redd for å ta opp kampen mot deg.

Pastor Trond

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s