Hører Kristendom hjemme på 17.mai?

Photo by Andreea Ch on Pexels.com

Petar Keseljevic (30) fikk bot for aggressiv forkynning på 17.mai. Han mener boten er feil.

Dette er ikke første gang denne mannen for bot. Også under en homoparade i Porsgrunn klarte han å skape kvalme. Petar Keseljevic mener selvfølgelig at han blir forfulg og nekter ham ytrignsfrihet. For det første har jeg mine tvil om hvor mye ytringsfriheten hadde vært verdt hadde slike tullinger som han hadde kommet til makten.

Mitt spørsmål blir hvorfor? Petar Keseljevic har full mulighet til å fremme sine meninger og budskap når han måtte ønske det, så hvorfor her? Hva hadde du sagt Petar hvis jeg hadde løpt inn på Forum her i Bergen og demonstrerte mot de religiøse konservtive sitt syn på Israel og Homofili?
Hvordan hadde du reagert hvis vi hadde samlet en gjeng og demonstert under alle sommerstevnene og bibelmøtene over det ganske land. Hadde du godtatt det?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s