Tv-kanaler svekker ekteskapet i beste sendetid

Photo by Uriel Mont on Pexels.com

Studie finner liten respekt for ekteskapet på amerikansk fjernsyn.

Det er medievaktbikkja Parents Television Council som har gjennomført studien av flere store amerikanske tv-kanaler. I studien hevdes det at programmene som går i beste sendetid, aktivt søker å svekke ekteskapet ved å framstille det i et negativt lys, skriver AP.
Gruppen hevder at tv-kanalene i det siste er blitt besatt av det den kaller bisarr oppførsel, som partnerbytter og pedofili.

Høres dette kljent ut? Nei dette er faktisk ikke fra muslimske fanatikere, men fra enkte gode jesus gutter. Dagen Magazinet syntes dette er så bra at de kaller personene for vaktbikkjer. Avisen som i sin tid gråt når Støhre ikke ville skryte av deres Muahmmed tegninger ser ut til å sette pris på slike organisasjoner.

At tv kanalene ikke gidder å svare på kritikken forstår godt. Noe må man bare heve seg over. Problemet er bare at dissa fanatikkerene har både makt og penger til å få det slik de vil. Friheten er truet, men ikke av muslimer.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s