Først var det jødene, nå er de homofile

Photo by lilartsy on Pexels.com

Jan Åge Torp fornekter seg ikke og atter en gang sprer han homohat i Guds navn. Det er ikke få ganger jeg har nevnt denne fyren, men desverre er det nådvendig. Når noen systematisk trakkasering og hat er dte på tide at noen sier ifra.
Så hva er likheten mellom argumentene Jan Åge Torp kjører og de som ble brukt mot Jøder på 30 tallet. la meg ta noen eksempler fra innlegget.

– Kvalmende påstand fra Torp: Homobevegelsen i Norge er i bunn og grunn ikke noe annerledes enn disse internasjonale strømningene. Perversjon er i bunnlinjen. Da kan det nemlig ikke bli annerledes.

Svar: Denne påstanden kom også i sin tid om jødene. At de planela og overta verden, at de var perverse, ugudelige osv osv. Pussig nok var mange kristne megets store tilhengere av akkurat dette synet

– Kvalmende påstand fra Torp2: Nå avdøde psykiater Berthold Grünfeldt sa til meg noen ganger at innen 2040 vil den homofile bevegelse ha overtatt Den norske Kirke, og mer enn halvparten av prestene vil være lesbiske.

Svar: Hva en av norges mest kjente psykiatere sa til Torp har vi bare hans ord på. Allikevel å slenge ut en slik påstand viser jo at Torp er mer inntresert i skape et bilde som ikke er sant. Fordi homofili er lovelig så blir det ikke flere homofile. Ikke blir flere født helelr så påstanden er like grunn som ditt menneskesyn.

Du burde lytte til en sann kristen som Desmond Tutu enn å la deg farge av menneskesynet til Vigrid.

Les også.

Måtte Gud vise deg fingeren Jan Åge Torp

Måtte Gud vise deg fingeren jan Åge Torp 2

Måtte Gud vise deg fingeren jan Åge Torp 3

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s