Målmannen på ville veier igjen

Photo by Victoria Borodinova on Pexels.com

Skulle jeg ha tatt en drink for hver gang Målmannen trykket noe dumt, så ville jeg vært like hjernedød som Målmannen. Nå er jeg ikke overasket over Målmannen sitt siste innlegg der han kritiserer demokratene i Usa, men hans evne til å finne fakta der det ikke eskisterer er noe som imponerer meg stadig. 

Han skriver bland annet: Og no hev ein journalist i tidsskriftet Atlantic framstelt McCain som eit blodtorstigt monster på heimesida si. Det hev gjenge so langt at redaktøren hev kome med orsaking, men journalisten er tydelegvis ikkje gjeven avskil. Det er ei skam.
Sannheten: Saken er at det var ikke en journalist i Atlantic som gjorde dette. Det var en fotograf som jobber frilans som gjorde jobben. Dette var fotografen sin første jobb for avisen og det kommer til å bli den siste. Atlantic har allerede beklaget hendelsen, men det overser Målmanen fullstendig i likhet med all annen sann fakta. 

Hvordan kommer Målmanenn frem tiol at dette er noe Demokratene står bak? Har han bevis eller noen som helst slags form for kilder som kan bekrefte dette
Jeg har tatt opp Måmanne saker her før og det blir meget tyst etterpå. Jeg kan godt forstå at det er ubehagelig å bli tatt i løgn gang på gang.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s