Kristenblogg er desperat 2

Photo by Charles Parker on Pexels.com

Jeg har alltid vært imponert over religiøse konservative evne til å finne opp ord som ikke eksisterer i et innlegg i kristenblogg sriver tilfelle som går under det svingende navnet United on the rock dette: I omtanke til våre barn og medmennesker ønsker vi ikke et samfunn som går i oppløsning. Barna våre skal ikke behøve å møte narkolangeren på vei til skolen, eller bli vitne til offentlig sex stunt, som Kristoffer Schou på Kvartsfestivalen foran folk helt nede i 13-14 års alder. Hver dag fremstår radikale og militante forkjempere for diverse destruktive retninger. De skyr ingen midler. Mediene er deres forlengede arm.

Retorikken til vedkommende tilfelle viser at Islamsk fundementalisme ikke er så langt unna. Her skal alle bekjmepes som ikke er retttro. Oss grusomme liberale e rskylden i all vondt og fælt i denne verden og bør tvinges inn i folden elelr rette oss etter den.
Her er en kort liste over hva personer som Untied on the rock og hans medtillfeller regner som sekulær Fundemantalisme.

– Friheten til å lese hva man vil = Seulær fundemtalisme

– Friheten til å se og høre hva man vil = sekulær fundementalisme

– Nei til religiøst tvangsforing = sekulær fundementalisme

– Nei til kristendomens makt og meningsmonopol = sekulær fundementalisme

jeg kan korte det opp enkelt med å si at alle valg som som strider imot deres konservative lære er sekulær fundementalister.
Ordet eksister ikke av den enkle grunn at det er ingen sekularister som tvinger noen til å leve et liv i følge deres regler.

Pastor Trond

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s