Palin stiller igjen – hvis Gud vil

Photo by Alem Su00e1nchez on Pexels.com

(VG Nett) Sarah Palin slår tilbake mot kritikerne og utelukker ikke at hun stiller som president i 2012 – hvis Gud vil.

Er det bare jeg som finner dette alvorlig? hadde jeg som politikekr gått ut å sagt at stemmene i hodet mitt sier at jeg må gjøre ditt eller datt hadde jeg blitt hentet av menn i hvite frakker, men sier dub at du at det er gud ja da er du en person med verdier.

Det er litt for sent for MC Cain teamet og angre nå i ettertid, men republkanerene bør jammen tenke seg meget nøye om. Er de tjent med disse religiøse tullingene?

Sarah Palin mener at George Bush gjorde for lite som president, og at han dermed må ta skylden for at Obama tok innersvingen på McCain.
Den skylden mener jeg faktisk Palin sto for med alt det tulelt og klarte å komme med. Å like Mye MC ain fordi han sto for mye av det samme og valgte Palin til sin vise-president kandidat.
Som guvernør i Alaska skal Sarah Palin ha skaffet flere økonomiske bidragsytere og deres slektninger gode jobber i administrasjonen i delstaten. Så det er nok ikke bare på det religiøse feltet de er like syke i hodet.

New York Times sabler ned John McCain og mener at valget av Palin overskygger alt han har gjort, men hva har han egentlig gjort?
Før var han uavhengig og tok avstand fra ytterpunktene i hvert parti. De siste årene har han nærmest gått til sengs med den religøse mobben. Han tapte og han fortjente å tape.

Pastor Trond

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s