Syke mennesker på kristenblogg

Photo by Gratisography on Pexels.com

Man sier hele tiden at i det demorkarti må man respektere andre sine meniger. Fine ord, men jeg faktisk ikke alltid like enig i akkurat det. Ikke missforstå for jeg er for absolutt ytringsfrihet uannsett hvor syke meningende er, men bør man respektere dem?

Atter en gang finner jeg ting på kristenblogg som får meg til å vemmes mer enn at jeg ler. Her er et lite utvalg.

1: Homofili er synd. Ved homofili reduseres mannen til objekt for sykelig begjær og han uselvstendiggjøres. Ved homofili spottes Sønnen , som er formålet med henne, kvinnen, ved det inntrykk å gi at meningen med livet er til å manipulere med. Homofili er i henhold til Loven en dødssynd.

2: Det er trolig et faktum at homoseksualiteten ikke ville ha vært så utbredt i vårt samfunn uten at mennesker med denne legning hadde vært overrepresentert i øvrigheten og i styrende organer.

3: Under 2. verdenskrig saboterte danskene tyskernes jødestjernepåbud ved at alle dansker begynte å gå med jødestjerner på klærne.I dag burde vi på samme måte møte den islamske åndsterror med at samtlige aviser begynte å trykke karikaturer av skjeggete menn med bombe i turbanen, hver dag!

4: Om frimurrer: De er forført av Satan alle sammen, og de onde ånder ler.

5: Det trengs mye mer skriving om kommunistenes, nazistenes, kirkens, britenes, nasjonenes (forløperen til FN) og muslimenes grusomheter og forfølgelse mot jødene i mellomkrigsårene og like rundt opprettelsen av staten.

Dette var et lite utvalg av noe av det som skrives på kristenblogg. Haddde jeg kalt meg muslim og utalt meg på denne måten hadde sikkert havnet i søkelyset når det gjaldt terror.
Men dette er ytringer som ikke bør forbyes selv om de er sinnsvake

Mennesker med så klare mangler i hodet sitt vil aldri få min respekt. Historien viser at når slike mennesker kommer til makten så går det stort sett til helvete. 8 år med en ultra kristen fanatisk høyre side burde ha lært de fleste oppegående mennesker noe, men menneskeheten er desverre dømt til å gjøre de samme feilene om og om igjen.
Denne bloggen fyller snart fire år, men det ser ut til at det fortsatt er behov for at den skal eksistere. Sannheten er og blir en viktig misjon.

Fred være med dere
Vennlig Hilsen Pastor Trond

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s