Verver selvmords-bombere i Norge

Photo by Jess Bailey Designs on Pexels.com

Norske imamer skal ha prøvd å verve asylsøkere til selvmordsaksjoner i Afghanistan.

Denne bloggen har fått kritikk fordi jeg ikke har tatt muslimer hardt nok. Denne kritikken kommer stort sett fra kristne konservative som finner det uhørt at jeg kriteserer dem. Hvordan kan jeg kritisere dem som er guds utvalgte her på jorden?

Vel nå skal jeg glede dem lite granne i dag. Ikke fordi jeg har spessielt lyst til å gjøre det. Tanken på å gi målmannen ereksjon gjør meg jo ganske kvalm, men jeg kan klare meg en helg uten mat.

Vel nå til poenget og dtee r meget klart: Kast disse helvetes Imanene som driver med verving av selvmordsbombere ut av Norge.
Ikke nok at vi må leve ui et land der fanatiske krisnte skal styre vår rett til å lese det vi vil , se hva vi vil og gifte oss med hvem vi vil. Ikke nok med at vi må leve i et land der faktisk folk tar Jan Åge Torp og Finn Jarle Sæle seriøst, men vi har personer som verver selvmordsbombere i tillegg.

Det fleste muslimene i dette landet er gode mennesker derfor ville det være en fordel at slike terrorister blir kastet ut

Pastor Trond

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s