Denne mannen er en trussel mot ytringsfriheten

Photo by Anna Shvets on Pexels.com

(VG Nett) For å beskytte barn mot skadelig materiale på internett, foreslår Englands kulturminister å innføre aldersgrense på nettsider.

I likhet med en rekke andre konservative bruker kulturminister Andy Burnham barna for å begrense ytringsfriheten til folk flest.

Andy Burnham: Dette er ikke en kampanje mot ytringsfrihet, langt i fra. Det er en større offentlig interesse på spill når det volder skade mot andre mennesker. Vi er nødt til å bli flinkere til å definere hvor den offentlige interessen ligger.

Dette er begrunneslen av ymse karakter bruker for å redusere ytrinsgfriheten til sine borgere. den offentlige innteressen, hva er det? Det enkelte kosnervative bestemmer seg for?

Videre sier artikkelen: Dersom Burnham får det som han vil, må nettsider som får klager fra brukerne, fjerne det støtende eller skadelig materialet innen en frist.

Jeg skal like å se dette i praksis. Det betur rettere sagt at det makthaverene og enkelte maktkåte grupper i samfunnet ikke liker skal fjernes.
Denne mannen tilhører det norske arbeiderparti sitt søsterparti i Stor-Britania. jeg er spent på når deres norske brødere følger etter. 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s