Heia Andreas Hesselberg

Photo by Angela Roma on Pexels.com

Ypperstepresten i kristenblogg langer atter ut mot alle han ikke liker i dette landet. Eller på godt norsk alle som ikke er enige med hans og hans jugent av kristne fundementalister. Mens andre føler seg provesert av det latterlige Israel innlegget hans er jeg hoppende glad. Desto mer han kjører på som en Bush kloning på lsd, gjør han jobben til slik friehetselskende liberale som meg så utrolig lett.
Bush går av om ikke lenge og det har og mange komikere rundt omkring trenger nytt matriale. Andreas Hesselberg gjør sitt ytterste for å gi dem enda mer matrialle, men han kan få sterk konkuranse for i kullisne venter både målmannen og Arild Holta.
Så folkens vent dere et 2009 full av muslim hat, homohat eller rettere sagt fordømming av alt som lukter liberalt og meningsfult.

Deres alles kjære Pastor Trond

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s