Ha det bra din JÆVEL

Photo by Sawyer Sutton on Pexels.com


Ikke ofte kan jeg legge end en kategori i en blogg, men denne gangen kan jeg det. Selvfølgelig kommer jeg til å kjøre en del godsaker her ut måneden som en slag minnemarkering. Sjeldent har en minnemarkering fylt meg med så stor glede enn akkurat denne, så motivasjon til å poste er stor.
Nå tror ikke jeg at Obama er noe Jesus skapning slik enkelte hevder at oss Obama supportere er. Jeg tror at svermerene på venstersiden kommer til å bli en del skuffet, men veldig mange av oss Obama supportere har aldri tilhørt venstresiden i norsk politikk. Ei heller har vi tilhørt den kulten som syntes det er riktig å sette inn religiøse fanatikere uten hjerne fordi de er litt mer for frihandel en motparten. For gamle klasikere ta en titt her
Til slutt vil jeg bare oppfordre Unge-Høyre og FRPU gutter og jenter til å gå litt mer i seg selv. Å være glad i Usa er ikke det samme som å støtte opp om en hver fanatisk religiøs drittsekk. I tillegg bør dere lære dere forskjellen på Usa hat og Usa kritikk. Lykke til med studiene!

Sjekk blogg:
Anita Appelthun Sæle som statsminister
– Ja Vampus har virkelig skjønt det

Les også:
Innrømmer tortur på Guantanamo
Bush slaktes av økonomer.
Obama tar avstand fra tortur
Obama gir stengningsordere torsdag
Arven etter George Bush
Obama fryser topplønninger

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s