Siste krampetrekkning fra Øyvind Benestad

Photo by Lucas Pezeta on Pexels.com

På en måte er jeg litt imponert over at Øyvind Benestad bruker så vannvittig mye tid på denne saken. Tenk å gjøre det til sin idelogi å nekte mennesker sine helt naturlkige rettigeheter, men det er klasisk for en del religiøse å gjøre det. For så lenge man kan gjemme det bak familie, verdier, barn, konge og fedreland å er det meste lov.

Øyvind Benestad vil spørre toppkandidatene i alle fylker om deres synpunkter på den nye loven, noe som er helt greit. Jeg håper at de fleste kandidatene ikke lar seg skremme av det ubegrunede religiøse våset som Benestad til stadighet kommer med.

Det mest humorisktiske i denne fløyen er navnet på seminarer og opprop de setter igang. Navnet på seminaret de hadde i forkant av denne morsomme nyeheten het ?Kristen i et sekularisert samfunn?. Hvordan klarer man å komme opp med en slik tittel? Når ble den nye ekteskapsloven kun snakk om når det kom til hva man gjorde under dyne?
Hvis Benestad sin definisjon av ekteskapet kun dreier seg om sex burde det si mer om han enn de personene han kjemper for å ta i fra sine rettigheter fra.

Jeg håpet at denne akmpen var over, men det ser ut til at det må taes en liten runde til. Uansett blir det en enkel sak siden Benestad og hans tilhengere ikke har kommet frem til nye argumenter, men bare resikulert gammel dritt.

Pastor Trond.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s