Hvem narrer hvem?

Photo by Pixabay on Pexels.com

Først nå – nesten en måned etter krigen i Gaza, har militæret i Israel for første gang åpnet saksmappene om de palestina-arabiske dødstall. Oversikten viser at tallene for sivile dødsofre er svært overdrevet.
Dette skriver det konservative menighetsbladet Norge I dag. det er greit at man blindt støtter Israel i et og elt, men kanskje man bør være litt kritiske med kildene. Her er kilden ikke nøytral, men den Isrelske hæren og deres etterrettning.
Nå kan amn helelr ikke stole blindt på Hamas sine tall, men dette patetiske forsøket å forsvare den overdrevne maktbruken kan ikke annet enn å kallees useriøs. Men nå er jo Norge i Dag kjent for å dikte opp nyheter.

Pastor Trond

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s