For homofob for Atwood

Photo by Los Muertos Crew on Pexels.com

Emirates Airline International Festival of Literature har ertet på seg en av verdens største kvinnelige forfattere.

Den romantiske boken «A Gulf between us» ikke kunne lanseres på litteraturfestivalen i Dubai. Grunnen er at boken handler om en homoseksuell sheik som forelsker seg i en engelskmann. Som kjent er religiøst konservative muslimer i den tro at homofili ikke eksisterer. De har altså en litt annen holdning enn kristenblogg som kun mener at de er fylt av satan. Patetisk er det uannsett og det viser at Dubai ikke er så rosenrødt og fremtidsrettet som man skulle håpe. Man kan si de ligger på nivå med vatikan staten, da uten de morsome kostymene.

Pastor Trond

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s