Torp atter en gang

Photo by Gratisography on Pexels.com

Det er ingenting så festlig som når kristenkonservative føler seg forfulgt og forsøker å gjøre seg om til ofre.

I sitt siste innlegg i sin blogg forteller pastor Torp hvordan han ikke vil motta penger fra den livsfarlige og diskriminerende troikaen ( den rød -grønne regjeringen ) siden de bevisst går inn for å diskriminere kristne. Det at Frelsearmen ikke skulle få statsstøtte på grunn av sitt syn på homofili mener jeg også er galt. Trosfrihet gjelder også for de personene man ikke er enige eller liker, men argumentene og retorikken Torp bruker er hinsides all fornuft.

Han skriver blant annet: Sosialistisk Venstreparti og Senterpartiet minner til forveksling om tidligere tiders totalitære regimer i øst der kristendom offisielt var tillatt, bare alt foregikk på statsmaktens premisse

Nå er det jo ingen som har nektet Torp å si hva han vil uansett hvor vulgært og håpløst dumt det er. Torp sin systematiske trakassering av homofili har blitt møtt med motstand, men ingen har hverken arrestert ham eller nektet ham å si det. Saken er at de fleste rasjonelle mennesker ikke tror på fantasiene hans og tar avstand fra ham.

Videre skriver han: Jeg minnes da jeg i 1987 besøkte den øst-tyske pastor Karl Schreiter for å tale på hans konferanse i Øst-Berlin. Jeg fikk klar beskjed om ting jeg ikke måtte nevne. Og Schreiters hus og familie ble gjennomsøkt og trakassert av Stasi under selve konferansen. Selv ble jeg anholdt og kledd fysisk naken i timesvis da jeg skulle forlate landet.

Dette var jo tåredryppende historie og jeg tror så gjerne at dette var en meget ubehagelig opplevelse, men hva har det egentlig med saken å gjøre? Har noen kristne i Norge blitt ransaket, kastet på glattcelle eller blitt drept for sin tro? Har den norske stat bidratt på noe som helst måte til at kristne i andre land blir behandlet på denne måten? Jeg utfordrer Torp til å komme med konkrete eksempler på dette, hvis han da har noen.

Videre skriver han: Dramatisk sammenligning, sier du?Ja, men kreftene er de samme.Den gangen i 1987 ble DDR fortsatt omtalt i Vesten som et regime med mye idealisme i seg. Men Murens fall avdekket et gjennomkorrupt regime.

Hvem trodde egentlig på dette i 1987 utenom en liten krets med NKPere og deres minimale støttespillere i Vest-Europa? Hvordan kan man egentlig sammenligne Norge med DDR? Blir ikke norske politikere valgt? Er de ansatt av et hemmelig ateistisk sammensvergelse? Greit å være paranoid, Torp, men dette tar faktisk kaka. Når du i tillegg skriver om historien, i den tro at folk ikke skal avsløre det, må du tro at folk er enda dummere enn du tror.

Videre skriver han: Jeg er redd for den leken som Stoltenberg, Huitfeldt & Co bedriver med «oss» som ikke innehar et flertallssyn for tiden.

Jeg er mer redd for den politikken Torp støtter og ønsker å få gjennomført her i landet. Torp har i flere anledninger støttet USA’s tidligere diktator Bush og hans kristenfundamentalisme. Torp har tidligere støttet opp om trakassering og mobbing av homofile og alle som ikke deler hans religion. Hva er verst? Sosialdemokrati eller kristenfundamentalisme? Når ble den kristenkonservative åket Torp står for en ideologi som skal frigjøre menneskeheten?

Man har i flere år nå kjempet for kvinners rettigheter, stemmerett, menneskerettigheter, frihet fra religiøse lover og retten til å bestemme over sitt eget liv. Dette er i sterkt motsetning til hva personer som Torp tror på, som helst ønsker at religiøse mullaher skal bestemme alt. Mange har rett og bør kritisere den rødgrønne regjeringen, men du, Torp, bør holde tett. Du har null troverdighet.


Pastor Trond

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s