Frykter snikeuropeisering av USA

Photo by Francesco on Pexels.com

Republikanske folkevalgte frykter at Barack Obamas økonomiske politikk vil få USA til å ligne mer på Europa.

I debbaten om slik isamisering er det verdt å å få med seg hva deres ameriaksnke allierte holder på med om dagen. Det må jo være helt grusomt at et land som i meget stor grad består av mennesker som har utvandret fra Europa skal bli påvirket av Europa.
Hadde noen i dette landet snakket om snikamerikanisering hadde Frp og Høyre hylt om USA hat nærmest automatisk. Man kan nå se at det eneste frp og republikanerne i USA har en felles medisin får den økonomiske krisen, nemlig mer nasjonalisme. Vi kan jo se historisk hvordan det har gått tidligere.

Pastor Trond

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s