Der Gud er millionbutikk

Photo by John Guccione http://www.advergroup.com on Pexels.com

Å forkynne Guds ord er en lønnsom affære.

Avlatshandelen foregår fortsatt i beste velgående. Kom til herren, men husk å dra kredittkortet ditt så pastoren kan få seg en ny bil. Eller Gud har jo gitt en kommando om at det skal bygges nye prektige kirkebygg i hans ære.

la meg klippe litt fra artikkelen for å vise hva jeg mener:  Pastoren får sin lønn også her på jorda. Ifølge årsregnskapet var samlet lønn til pastoren på 790.061 kroner i 2007.OKS mottar ni millioner kroner i leieinntekter fra flere ulike leietakere i den 22.000 kvadratmeter store bygningen på Kjeller.I tillegg har menigheten eierinteresser i flere selskaper, blant annet to eiendomsselskaper.

Gud og evangeliet er god forettning jeg kan godt forstå hvorfor pastoren skrieker halleluja.

Pastor Trond

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s