Manfred Gerstenfeld er en syk mann

Photo by Jhefferson Santos on Pexels.com

Fra den svenske avisen dagen finenr jeg dette fantasiske sitatet fra mannen:Enligt nyhetsbyrån NTB säger Gerstenfeld att norrmän är ett barbariskt och ointelligent folkslag med ett sjukligt behov av att trotsa världsopinione

Dette høres veldig likt ut hvordan hans egent folkeslag en gang i tiden ble fremstilt som rotter. Her brukes han nazi argumenter for å bekjkempe det han han ikke liker.

Videre sier han: Det är ingen tillfällighet att Norges enda bidrag till internationell statsvetenskap är namnet Quisling, säger han och syftar på den norske nazisten och landsförrädaren Vidkun Quisling som samarbetade med nazisterna under ockupationen av Norge.

Når ble Quslin en stor statsviter? Hadde Gertensfeldt sjekket fakta ( for førtse gang i sitt liv ) hadde han fått med seg at Quisling aldri hadde en særlig stor støtte i det norske folk. NS var faktisk aldri representert på stortinget.
Saken her er at beskyldningende han komer med er av så grov karakter at den Isarelske ambasadøren og det Jødiske miljøet i Norge burde ta avstand fra ham. Kan en slik klart mentalt forstyret person representere Israel?

Pastor Trond

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s