HVORDAN VET HAN DETTE?

Photo by Pixabay on Pexels.com

Jan Åge Torp skriver dette i sin blogg: Et terroristnettverk bestående av 200 menn fra muslimske land er under oppbygning i Oslo sentrum. Dette er informasjon jeg har mottatt konfidensielt gjennom mine nære relasjoner med innvandrermiljøene i hovedstaden.

Dette er informasjon Torp nå føler seg bekymret for at Pst sjef Jørn Holme ikke vil ta på alvor. Det jeg finner merkelig med dette er hvordan Jan Åge Torp kan få tak i slik informasjon? Han påstår altså at han har inforamsjon om terror i Norge som ingen andre kan få tak i? Jeg føler meg ikke særlig rolig av dette.  For hvis Torp har tilgang til slik informasjon, hva slags annen informasjon har han da tilgang til? Hva slags andre væpnede grupper kjenenr han til? Han har mange kontakter i Usa, der konservative kristne har en meget lett omgang med våpen. Han har aktivt støttet opp om menneskerettighetsbruddene til Bush og vist seg å være en en aktiv støtespiller av drap på Palestinere.
kanskej PST helelr burde undersøke Jan Åge Torp.

Pastor Trond

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s