Såkalte Israel venner vs Jøder

Photo by Sera Cocora on Pexels.com

Midtøsten-ekspert Hilde Henriksen Waage mener det pågår noe i nærheten av en svertekampanje mot Norge i Israel.

Det verste er at kampanjen har støttet av relgiøse og ytterligående miljøer i Norge. Det er ingen hemmelighet at partiet Demokratene, kristenblogg og målmannen er blandt noen av disse miljøene. Det er trist at de hater landet sitt såpass at de faktisk er med å spre direkt løgner og Norge og politiske motstandere.

Derfor er det hyggelig å se at det er jøder i Norge som tar sterk avstand fra disse løgenene. Den omstridte lederen for Senter mot antisemittisme i Norge, Erez Uriely, fastholder derimot overfor Jerusalem Post at beskrivelsen av Norge er riktig. Å det er også denne lille personen fanatikere i norge bruker som et sannhetsvitne hver gang de skal banke igjennom enda flere løgner.

Dagbladet skriver blandt annet: Ledende norske jøder tar til motmæle mot anklager i den israelske avisen Jerusalem Post, om at antisemittiske holdninger har eksplodert i Norge. Anklagene ble framsatt mandag, men avisen trakk senere artikkelen fra sin nettside etter å ha mottatt sterke reaksjoner fra Norge

Man kan man selv lese dette fra Jøden Imre Hercz som selv overlevde holocaust: Det er uriktig å si at Norge er antisemittisk. Folk flest er ikke antisemitter, sier Imre Hercz, som ble oppgitt som kilde i Jerusalem Posts første artikkel.

Trist at Demokratetene, kristenblogg og målmannen hiver seg på løgnkampanjer som er med å sverte Norge, men får håpe at de får litt gudomelig opplysning i påsken og skjerper seg.

Pastor Trond

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s