Homoelefant» skaper politisk rabalder i Polen

I dag som det er påskeaften er det min plikt å spre det glade budskapet som jeg har gjort i dennebloggen i over fire år. Derfor etter å ha tittet litt i nyhetsbildet så fant jeg en nyhet jeg tror kristen kosnervative har dte littt vanskelig med å svelge, nemlig om homofili. Når den homofile i tillegg er en elefant gjør dette saken enda verre.  Hadde elefanten bare opplevd Jesus eller turt å bli toturert av ordene til Jab Åge Torp så hadde den kanskje blitt frisk.

Pastor Trond

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s