Slutt å spille offer Nina Karin Monsen

Photo by Olya Kobruseva on Pexels.com

Vi lever i de sårede følelsers tyranni. Mennesker begynner å snakke om sårede følelser og krenkelser når de ikke har argumenter. Det underlige er at de som vant kampen om ekteskapsloven, ikke tåler at de som tapte fortsetter å tenke. Skal det være slik at taperne vær så god skal holde munn? Sier Monsen til menighetsbladet norge i Dag

Det er ingenting så morsomt som å se religiøse konservative som forsøker å leke ofre i en debatt. I likhet med frp forventer slike personer å ikke få sine meninger debatteres så overhodet. Å reagere på deres uttalelser og si dem imot er det samme som å nekte dem ytringsfrihet.

Fortsetter å tenke, sier Nina Karin Monsen, men å tenke er knap nok det hun har gjort i det siste. Hun har heller ikke turd å gå i debatt med sine motstandere, men kun holdt seg til meninghetsbladene

Fritt Ord-leder Francis Sejersted hyllet Monsen.
Monsen er ingen homofob, hun er klart innenfor grensene for hva vi kan godta av offentlige ytringer.

Vel la meg ta oss se ta et eksempel her som jeg har hentet hos kjellermann

?Trakasseringen er allerede synlig. Regjeringens fortropper ved alle motdemonstrasjoner, LLHs aktivister, har en vulgær og aggressiv uttrykksform. De håner og sjikanerer kristne i alle aldre, bruker obskøne underlivsbevegelser, fingeruttrykk og gutturale skrik som kommer de rett fra Dovregubbens hall. Det virker som om de demonstrerer for pornoindustrien og prostitusjonens utbredelse. Demoner tiltrekker seg såkalte casuals. ? (Aftenposten 7.6.08)

Jeg skal la det bli opp til dere å avgjøre hva en slik uttallese skal kalles, men direkte respektfull vil jeg ikke kalle den.

Jeg skal ikke ta standpunkt til hvorvidt Nina Karin Monsen burde fått prisen eller ikke, men hun må snart slutte å syte. Hun må også ta innover seg det faktum at retten til å si meninger ikke er det samme som å respektere meningende hun kommer med. Ingen har forsøkt å kneble henne så overhodet, man bare svarer på tiltale. Klarer ikke Nina Karin Monsen å delta i den i debatten som kommer i kjølevannet av hennes uttalelser så kanskje hun burde vurdere en annen karriere. De trenger forresten jordbærplukkere på flere gårder i sommer.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s