Hjelper katolikker til sexglede

Photo by Monstera on Pexels.com

Troende katolikker kan gjerne ha et hett sexliv, mener pater med bok.

Det tror jeg så gjerne, men da burde de gå å søke råd enn andre ennhos presten. Å søke sexråd fra en person som ikke har sex er litt som å be Siv Jensen om å gi et foredrag om miljøvern. Ingen av delene kan man bruke til noe som helst.

Noen av hans punkter er meget utdaterte derfor skal jeg ta dem opp her. Her er noen utvalgte sitater fra pastoren.

1: Å ha sex er å oppfylle det ekteskapelige sakramen
Jeg vet ikke hva dere syntes, men dette minner meg litt om overgrep. Med dette kan jo mannen kreve å få sex med grunnlag i bibelen.

2: For ektepar som elsker Gud» understreker han at den katolske kirkens viktigste regler på området ligger fast. Det betyr for eksempel at bruk av kondomer, p-piller og andre former for prevensjon er forbudt.
Å dermed klarer man å ta hele moroa ut av sex elller rettere sagt hele meningen. Hvis risikoen er å måtte føde barn i tide og utide så skal man ikke få lov til å ha sex.

3: Det snakkes mye om sex som en opphøyd del av det hellige ekteskapet. Når de hører dette, tror mange mennesker at de er dømt til et seksualliv uten glede, spennende lek, fantasi og fristende stillinger, sier fader Knotz til nyhetsbyrået AP.
Så skal en pastor som ikke har sex, aldri kan ha sex og aldri kommer til å sex fortelle mennesker om stillinger i sexlivet?

Å bli guidet av en pastor når det gjelder sex syntes jeg i seg selv er latterlig. Ikke bare fordi han har null peiling, men fordi han reprezenterer en kriske som har gjort det ytterste for å slippe unna årevis med undertrykking og missbruk av barn. Man trenger jammen ikke å gå langt tilbake i tid en rekke eksempler.

Selv foretrekker jeg en god nonnefilm i kategori voksen.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s