Ekteskapet vant i Maine

Photo by Thirdman on Pexels.com

Guvernøren i Maine i USA signertefor noen uker siden en lov som åpner for at homofile par kan gifte seg.

Atter et sted i verden har de gitt etter for pressset. de siste 8 årene har kristen konservtive i Usa drevet en form for religiøst diktatur. Det har ikke bare gått utover homofiles rettigehter, men rettighetene til alle borgerene. Nå ser det ut til at enkelte steder kan man se litt mer lys i tunnelen. I Main ser de nå ut til å trosse den konsevative religiøse mobben og gi homofile rett til å gifte seg. Konservative i Norge har lenge hevdet at norge er i en liten ekslusiv klubb på grunn av at de har vedtatt  en ekteskapslov som gir homofile og hetrofile samme rettigheter. Klubben ser nå ut til å bli større for hvert år. Dette er gode nyheter for alle frihetselskere verden over.

Pastor Trond

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s