Homofili legalisert i New Delhi

Photo by Anete Lusina on Pexels.com

Savnet meg? Ja folkens nå er denne bloggen tilbake igjen og denne gangen enda mer på hugget en vanlig. Det nærmer seg snart valgkamp og da har jo AKF sin plikt til å spre det glade budskap. Siden søppelet til Ida Wulff har fått så mange lesere er det på tide at noen sprer noe fornuftig.

Hva med å begynne den nye æraen med noen gode nyheter?
Fra NTB kan man lese dette: Eldgammel lov avskaffet – feiring i gatene. Homofili har blitt lovelig der også ser dte ut til. Denne NTB saken er jo selvfølgelig ikke nevnt i noen av Norges menighetsblader, ( Norge i dag, dagen, korsets seier og kristenblogg) noe som ikke burde komme som en særlig stor overaskelse.
Uannsett vi i AKF appludrer og gratulerer

Pastor Trond

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s