Spådommer sier at Norge vil bli er religiøst dikatur

Photo by Pixabay on Pexels.com

Norge skal få ny grunnlov og nasjonen skal bli frelst på én dag ifølge vårt land

At enkelte kristne får fantasier i likhet emd en lsd rus er ingen stor overaskelse. det er bare å ta en titt på kristenblogg og andre fetisj sider. Men ordbruken denne gangen er så spessiel at man burde lure på om diusse personen faktisk vil kjøre en helt anne agenda. det sier bland annet dette:  Dersom grunnloven ikke tas imot, skal det bli krig og andre negative ting vil skje.

Det har vært en stillhet rundt dette som jeg finner merkelig. Videoen har vært ute siden desember 2008, men har vært få rekasjoner i den konservative leiren her i landet. Lurer på hvordan de hadde reagert hvis en muslim hadde utalt noe slikt?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s