Kristenblogg synker enda dypere 2

Photo by Nitin Dhumal on Pexels.com

Man kan lure på hvorfor frafallet blandt de kristen konsevative er så stort som det er. Da hjelper det å lese litt i kristenblogg der man gang på gang understreker hvorfor.

I et av de siste innlegge i kristenbbloggkan man lese hvor vanskelig det kan være for enkelte å lese fakta. I likhet med Islamister er det ikke lett for enkelte kristnen konservative når virkeligheten sier noe helt annet enn det de har blitt progamert til å forstå. Man kan gjerne kalle seg bibeltro kristen og Israel venn, men i de fleste tilfellene er dette stort sett en unskyldning for at de ikke vet bedre. Personen som har skrivet innlegget kaller seg KNA og har skrevet mye religiøst fanatisk vås i fortiden. Ikke særlig ulikt det fanatikkere av andre religioner skriver til stadighet.

Når avisen Vårt land gir nyheter som han ikke liker blir han kvalm. For i hans hode er all kritikk mot Israel en løgn fra oss fæle ugudelige mennesker. Det er trist å se sånne mennesker, men jeg håper at han en gang får hjelp til å komme over sine vrangforestillinger. Det er aldri får sent. 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s