Kristen samlingsparti er et totalitært parti

Photo by Prabhala Raghuvir on Pexels.com

I et innlegg de skriver i kristenblogg kan man lese dette: Den nye ekteskapsloven har mange likhetstrekk med det nazistiske avlsprogrammet Lebensborn. På et punkt er faktisk den nye ekteskapsloven verre. En reversering av ekteskapsloven blir derfor svært høyt prioritert av Kristent Samlingsparti til høsten.

At kristenblogg printer innlegg som er menneskefiendtlige innlegg burde ikke komme som noen bombe. Bloggen har den tiden den har eksistert støttet om kristen fundamentalisme og hat mot menneskerettighetene. Men når man trodde at bloggen virkelig hadde nådd sitt lavmål så viste det seg at de hadde enda mer dritt å by på.

Kristen samlingsparti er den kristne varianten av Hamas. En liten sekt bestående av mennesker som ønsker at Norge skal styres etter bibelen og sprer hat om homofile og andre mennesker som ikke deler deres syn. De snakker om den muslimske fare, men selv står de får et syn som ikke er langt unna de muslimske fanatikerne som de selv kritiserer.

Å sammenligne den nye ekteskapsloven med avlsprogrammet Lebensborn viser bare at de verken har hjerne, aldri har hatt hjerne og aldri kommer til å få noen hjerne. Det er en rasistisk ytring på nivå med jødehatet til Vigrid.

Magnar Tanem er i tillegg til å være nestleder i sekten også 4 kandidat på partiet liste fra Oslo. Så han kommer takk og pris ikke inn på stortinget. Men det viser litt om hva slags mennesker som er representert i enkelte kristne miljøer i Norge.

Enkelte personer eier ikke skam i livet. Jeg vet faktisk ikke om jeg skal spy av personen, være rasende på ham eller syntes synd på ham. Men en ting er jeg Klar på: SLIKT SØPPEL TRENGER IKKE NORGE PÅ STORTINGET:

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s