Hvem er kristenfolket?

Photo by Ann H on Pexels.com

En ny kristen organisasjon har sett dagens lys, med det fengende kallenavnet kristenfolket. Det å fremstille seg som representanter for alle kristne i Norge viser at det er ingenting i veien med deres ego og når de har sterke pengeinteresser i ryggen kan det nok bli en del interessante avis overskrifter fremover.  Nå jeg en av de personene som syntes velgerguiden deres er interessant fordi den viser hva folk burde stemme.
Det at de oppfordrer til og ikke stemme Venstres Gunvald Ludvigsen sier meg at det er akkurat han man bør stemme på. Gode liberale mennesker med god fornuft er personer man bør ha på stortinget. Konservative reaksjonære mennesker som vil kjempe imot homofiles rettigheter og Palestinernes rett til rettferdig behandling er personer man ikke bør stemme på.

USA og har de 8 årene Bush satt måtte lide under å bli styrt av innkompetente ytterligående konservative mennesker, har vi råd til dette i Norge? Jeg tror ikke det og oppfordrer derfor alle til å stemme liberalt i år.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s