Norge I Dag lyver

Photo by Klaus Nielsen on Pexels.com

Nå burde ikke denne overskriften sjokkere noen, siden menighetsbladet Norge i dag er kjent for å pynte på sannheten til stadighet. Denne gangen er det litt spesielt siden de til de grader blir tatt med buksene nede.
På nettutgaven deres skriver de dette: Ingen av de politiske partiene gikk for fire år siden til valg på det vi har fått nå. Jeg frykter den videre utviklingen av den totalitære tendensen i samfunnet.  Dette er sagt av Jan Harsem som leder Nordisk nettverk for (mot) ekteskapet.

At Jan Harsem ikke kan lese er en ting, men at Norge I Dag ikke en gang tar seg bryet med å sjekke opp fakta er mer skremmende. Norge I Dag er fritt til å mene hva de vil om den nye ekteskapsloven, men de bør sjekke stortingsprogrammene før den printer en slik sak. Venstre gikk faktisk inn for den nye ekteskapsloven i stortingsprogrammet for fire år siden. Grunnen til at verken Jan Harsem eller menighetsbladet Norge i Dag ikke har fått dette med seg være på grunn av elendig bakgrunnsarbeid eller at de faktisk bevist går inn for å lyve. 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s