Obama fortjener at jeg forholder meg taus

Photo by cottonbro on Pexels.com

Sa Bush i sin første tale etter han gikk av.

Jeg er ikke helt enig. Stor sett hele verden fortjener at Bush holder seg taus. 8 mørke år som har satt verden tilbake i tid vil ta årevis å rette opp. Jeg vet ikke hva som er mest enkelt mellom å gå på vannet eller rydde opp søppelet etter den mannen.

Nå skal han i tillegg skrive en bok om de tøffe avgjørelsene han tok og som kan bli en interesant lesning. Det blir litt som at en SS offiser skulle fortelel at jødeutryddelsen ikke hadde funnet sted.

Så hvorfor forstatt skrive om denne idiioten nå som han har gått av lurer sikker mange på. Jo det er av den enkle grunnen at den samme gamle visa med politiskn idioti ser ut til å fortsette. Bush sin arv ser ut til å leve videre i Usa under andre navn og til og med i Italiafortsetter den samme sykdommen.

Det ser desverre ut til at denne bloggen trengs fortsatt.

Pastor Trond

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s