Unge mennesker bør knulle

Photo by ROMAN ODINTSOV on Pexels.comOdd Sverre Hove mener mange kristne venter for lenge med å gifte seg. ? 21-åringer er ofte modne nok, sier han. VERDIDEBATT: Når bør man gifte seg?

Det har gått opp for kristen konservative miljøer at unge mennesker liker å knulle. Det verste er at de faktisk liker å knulle for gleden skyld og ikke for å produsere barn. Det kan være derfor at Odd Sverre nå vil at de unge skal heller gifte seg. Jeg kunne ikke tenke meg en mer elendig idee og i oppfordrer heller folk til å knulle mer. Gjerne med flere mennesker av ulik art eller hvis du vil med en av ditt egent kjønn. Alvoret med famile og forpliktelser møter du tidsnok uansett så ungdomstiden er til for å nyttes.

Å gifte seg tidlig er ikke alltid en særlig god ide. Fordi du tror at du er selvstendig og voksen når man er 18-20 år så er ikke alltid det tilfelle. En dag sitter du å angrer for det du aldri fikk opplevd. Gi derfor blaffen som Odd Sverre og lev livet til det fulle.

Pastor Trond

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s