Nei til pupp og pølser

Photo by Pixabay on Pexels.com

Redd Playboy-Marge kan skade gutter på pølsejakt.

Den humørløse og moral fanatiske organisasjonen «American Family Association» raser mot 7-eleven i USA som kjører en ekstra kampanje for å selge Playboy med Fru Simpson på forsida.

Det er jo ikke uvanlig at amerikanske konservative går til kortog mot dårlig moral. Når det gjelder dårlig moral innkluderer dette nakenhet, sex, homofili og ytringsfrihet. Det innkluderer ikke drap på abortleger, tortur, krig, sensur eller brudd på menneskerettighetene.

Det er uansvarlig av 7-eleven å vise porno foran gutter som stikker innom for å kjøpe en pølse i brød eller en slush, skriver organisasjonen i en uttalelse.
Hvorfor det? Jeg tviler sterkt på at de kommer til å bli utro, hjenreskadet, ønsker å voldta et annet menneske eller det som verre er. Men som  vanlig er ikke alle konservative helt ved sine fulle fem når det gjelder logikk.

Generalsekretær Bjørn Olav Hammerstad i kristne Familie og Medier mener at at dette er en betenkelig form for markedsføring.Noe som kanskje ikke var en bombe.

Jeg er mer enig med 7-elevens talskvinne Margaret Chabris når hun sier, at Simpson-utgaven ville bli et fint samleobjekt.

Vennlig hilsen deres alles Pastor Trond

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s