La de private ta seg av vielser

Photo by Avonne Stalling on Pexels.com

I løpet av fjoråret ble 395 ektepar fra Fredrikstad oppløst. Sogneprest Frank Oterholt mener at de stabile familieforholdenes tid er forbi ? og han vil ha ekteskapet ut av kirken.Jeg forstår presten, men burde man ikke snart gjøre noe helt annet. Jeg syntes at private kan ta seg av viing . En av tingende jeg virkelig elsker med Las Vegas er bruløpskonseptet deres. Der kan mangifte seg akkurat slik man ønsker. om man ønsker Elvis, start trek, ringenes herre, naken bruløp eller hva det enn skulle være så er det ikke noe problem.

Useriøst vil nok enkelte hevde, men er ikke dette din dag? Bør ikke du få kunne bestemme hvordan denne dagen skal være spessiel for deg? Er det staten eller kirke Norge som skal få lov til å sette rammene for denne viktige dagen i ditt liv? Jeg vil herved starte en kamp for at vanlige folk skal ha rett til å vie folk. Det kan være en statelig godkjenningsordning med kurs og greier, men det viktigste er at staten ikke har denne eneretten lenger.

Pastor Trond

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s