Hallo alle i AFK land.

Photo by Andre Furtado on Pexels.com

Mitt navn er Frode A Nygaard og er egentlig en gammel blogger. Da var jeg kjent som Frode Ingebrigtsen. Nok om dette ang navne skifte. Jeg er her å fortelle om et prosjekt som jeg virkelig brenner for:

«Hvorfor tro, når du kan vite» – En tvilende novelle samling

Som jeg er da den glade skriver av. Nå skal det vell egentlig sies det at det ikke er en bok ennæ, og faktisk et lang tids prosjekt, men likevel har jeg valgt å fortelle folk om boken nå. Så kan jeg høre spørsmålet: «Hvorfor?» Jo det har seg sånn at jeg er lat av natur, og det å fortelle folk at jeg skriver bok faktisk binder meg til å skrive.

Jeg har laget 1 facebook gruppe: «Hvorfor to, når du kan vite» og et event: «1 år ? 100 sider» Den siste er KUN en påminnelse at det da på nyttårs aften dette året er det da 1 år til det skal være skrevet 100 sider. Det er ikke noe man måte opp på fysisk, eller på nettet. Nå pr i dag er det skrevet 11 sider med 9 i skrift størrelse (Vet ikke om det er litt i det minste laget, men det er noe jeg skal finne ut som tiden nærmer seg), så det vil si at jeg har da 89 sider igjen.

Så jeg har startet litt tidelig, men det er lov. Så det betyr da ca 7,5 sider pr måned og vist vi da deler det på 30 (som er ca en måned) så er det da 0,25 side vær eneste dag. Det vil i seg selv da sies at jeg må skrive ¼ dels side vær dag i et år.

Dette ble mye matte, men poenget er: Det er grusomt mye egentlig. Så her har vi et høyt mål, som jeg står inne for. Så her kommer min oppfordring :Vist du føler at troende mennesker er noe merkelige dyr, eller faktisk lurer litt på om hvordan jeg vil forklare hvordan jorden ble skapt. Ja da er dette boken for deg. Oh, en ting til: Er du kristen eller en av utstikkerne: Jeg stiller også ateister og hedning til vegs i denne boken også. For som jeg tror hoved konklusjonen i boken er «Alle som tror på noe, må stå innenfor det, uansett hvor tåpelig det høres ut»

Så legg meg til som venn på facebook, skriv AFK i venneforespørselen og du vil få tilgang til 3 ting, akkurat som kinderegget: En blogg, med eksklusivt bok materielle, en gruppe der du får linkene til bloggen, og et event som betyr «Frode jeg forventer 100 sider til neste år» Målet var 15 mennesker i gruppen. Vi er nå 11 med meg selv, men klarer vi 20 i løpet av den neste måneden? Da må DU hjelpe til!

Frode A Nygaard

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s