Hva er Israel redd for?

Photo by Gladson Xavier on Pexels.com

Israel vil ikke foreta en uavhengig gransking av krigen på Gazastripen. I stedet nedsetter regjeringen en arbeidsgruppe som skal gå gjennom Goldstone-rapporten.

Hva er de egentlig redde for? Hvis de har ingenting å skjule burde ikke da en uavhengig granskning være det beste for alle parter i konflikten? Men det ser desverre ut som at den gamle regla fortsetter atter en gang. nemmelig å kristisere og fremstille enhver med kritiske bemerkninger for å jobbe mot Israel eller være antisemitter.

335 palestinere holdes i dag som fanger av Israel, uten noensinne å ha fått sine saker prøvd for en domstol, går det fram av en ny rapport.
Loven åpner for på holde mistenkte i forvaring i inntil seks måneder om gangen, men i praksis blir denne perioden forlenget gang på gang. Kan de de blinde konservative i Krf og frp pluss dikterene i menighetsbladene Norge og dagen/magazinet si at dette er mnneskerettigheter?

Men Norge feiger også ut. Jeg fanbt dette i klassekampen: Goldstone: – Det er ubegripelig at Norge valgte å avstå fra å stemme for resolusjonen om Goldstone-rapporten i FNs menneskerettighetsråd, sier advokat Kjell Brygfjeld.
Dette beviser bare at Norske myndigheter er redde for den fanatsiske propagandaen fra Isral fanatikerene rundt i verden. Det er ikke bare latterlig, men direkte pinelig.
Kanskje ikke så rat med tanke på denne nyehetn: Israel bør vurdere å kaste ut norske observatører i Hebron på Vestbredden på grunn av Norges fiendtlige holdning til Israel, mener utenriksminister Avigdor Lieberman.

Men det stopper ikke der: Israel hindrer tilførselen av vann til palestinerne på Vestbredden og i Gaza. Palestinske sivile har bare tilgang til en firedel av vannet israelerne har, ifølge en ny rapport.

Sjekk også ut:
Israel rystet over jødisk terrorist
Støtter Gaza rapport.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s