Er Finn Jarle Sæle homofil?

Photo by Mikhail Nilov on Pexels.com

Det er nesten utrolig hvordan en voksen mann som kaller seg redaktør kan drives av t sånt inntenst hat pluss manglende evne til å ta til seg helt ordinær kunnskap. Jeg syntes nærmest synd på Finn Jarle Sæle som aldri klarer å legge hatet fra seg, men år etter år trakkaserer mennesker med sin konservative religiøse galskap. Det er et bud i bibelen som herer man skal ikke lyve, men det har ikk Finn Jarle Sæle lært seg.

I skolestilen ved navn den 12 biskop  i menighetsblekka Norge i dag skriver han: Oslo bispedømme er jo i ferd med å domineres av en homofil lobby. De er mer opptatt av sex enn av Gud.

Hvor har man det fra at homofile er mer opptatt av sex? det virker som den eneste som er mest opptatt av sex er Finn Jarle Sæle. Når han snakker om homofile snakker han kun om dem som seksuelle objekter. Kan det være at Finn jarle Sæle ønsker å komme ut av skapet? Kan det være at han gjør sitt ytterste for å undertrykke det faktum at han er homofil?

Hvis Finn Jarle Sæle ønsker å komme ut av skapet så er det noen ting han bør vite, nemlig det faktum at homofile ikke har sex hele tiden og at de ikke tenker på det hele tiden. De lever i forhold akkurat slik som ham selv, men bare med en av samme kjønn.

Pastor Trond

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s