En liten oppdatering for hvorfor denne bloggen eksisterer

Photo by Pixabay on Pexels.com

Noen godbiter jeg ikke helt rakk å skrive skikkelige blogginnlegg om i året som gikk. Men i år er det fem års jubileum for denne bloggen og det betyr mange overaskelser. Egene nettbutikk med et bredt utvalg av skjorter og annet snacks er en av dem, men resten er foreløpig en overaskelse.  Korstoget for fred, sannhet og rettferdighet fortsetter.
Her en noen saker jeg ikke fikk kommentert. Skal bli bedre i det nye året.

Obama vil oppheve homoforbudet i militæret: Det er herlig å kunne presentere noen gode nyheter. Håper på flere av dem i året som kommer, men jeg tipper at den religisøe mafian i Norge i Dag og Dagen/magazinet setter en stopper for det.

Homofile blodgivere: Sverige dropper forbudet, noe som er en god nyhet. Enda en sier for fornuften.

Dømt for seksuelt missbruk av barnebrud: Lite hyggelig nytt som man selvfølgelig ikke finenr i kristne aviser. fanatisme foregår jo kun uIlsam ifølge dem.

Første homoekteskap i Latin Amerika: Etter mye om og men ser ekteskapet endelig ut til å seire i Argentina.

Flest sexanklager i frikirkene: Man skal ikke ha sex før ekteskapet, menenkeltereligiøse klarer allikevel ikke å holde seg på den smale sti.

Kjende Svensker vil ha gud ut av politikken: Christer Fuglesang vil ha sekulær stat.

Moralpoliti arresterte 52 ugifte par under hotellraid: (VG Nett) 52 ugifte par risikerer fengsel i Malaysia etter at landets islamske moralpoliti avslørte dem under raid mot flere hoteller første nyttårsdag.

Hun er den første lesbiske ordføreren: i usa er det mange som aktivt kjemper imot ekteskapet, men noen lyspunkter dukker opp av og til.

Paven harnisk etter sex skandale: Bedre sent enn aldri vil noen si, det er ikke jeg enig i. den katolske kirke har vært klar over dette i åresvis og ikke gjort noe for å bedre på det. Mer om dette vil jeg skrive senere.

Det hvite hus sabler ned fox news: Ikke noe mer vakkert enn dette. På tide at folk sier ifra.

Irske biskoper går av etter sex avsløringer: To irske biskoper går av etter avsløringer om seksuelle overgrep.

Tidligere erkebiskop overgrepsdømt i Argentina: En tidligere katolsk erkebiskop er dømt til åtte års fengsel for seksuelle overgrep mot en elev.

Nektet å døpe barnet til lesbisk par: Prest Nils Beite i Borgund kyrkje i Ålesund nektet å døpe barnet til et lesbisk par. Dermed måtte prosten ta seg av barnedåpen.

Helgen eller nazimedløper?: Den katolske kirken bidro til å legitimere fascistiske overgrep i Kroatia under 2. verdenskrig.

Dette er bare noen av de sakene jeg hadde til overs i arkiovet mitt i år og som fortller hvorfor denne bloggen har eksistert i fem år og og fortsatt er like nødvendig.

Pastor Trond

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s